Serveis de control horari, Peixe Software


Qui som

No hi ha res com posar-li cara a un interlocutor, per iniciar una relació de confiança . Clau per a establir processos de negoci en el que guanyin tots, i amb els quals es gaudeixi treballant. Un servei de qualitat passa per un tracte personal , i en aquesta línia, aquests som nosaltres.

Peixe Software

La nostra empresa

PeiXe Software neix l'any 2007. Perseguim la realització de projectes tecnològics d'alta qualitat en components i serveis associats, mitjançant equips humans fortament motivats organitzats en un entorn empresarial orientat a la creativitat i a la millora contínua.

En l'actualitzat disposem de centres de treball a Galícia i Catalunya, des dels quals es presta servei a clients públics i privats a tot el món.

Objectiu

El nostre objectiu és la millora contínua mitjançant l'escolta activa de l'opinió i necessitats dels nostres clients. La qual cosa ens aporta fidelitat en les nostres relacions, i avantatge competitiu per assumir el lideratge del mercat.

Els nostres equips tècnics proveeixen solucions creatives per a qualsevol client a qualsevol part del món, susceptibles de generar valor afegit a les seves ofertes o processos de negoci.

El nostre equip