Cégünk


Rólunk

Partnereink megismeréséhez bizalmi kapcsolatra van szükség. Az üzleti folyamatok létrehozásának kulcsa, az olyan kapcsolat, amelyben mindenki nyer, és akikkel szeretnek dolgozni. A minőségi szolgáltatás egy személyes bánásmódon keresztül zajlik, és mi itt vagyunk megtalálhatóak.

Peixe Software

Cégünk

PeiXe Szoftver 2007-ben született. A magasan képzett és szervezett humán csapatok magas színvonalú technológiai projekteket folytatnak a kapcsolódó szolgáltatások terén egy olyan üzleti környezetben, amely a kreativitás és a folyamatos fejlesztés felé irányul.

Jelenleg Galíciában és Katalóniában találhatóak meg irodáink, amelyek szolgáltatásai a világ minden tájáról elérhetőek a közigazgatás és a magán szektor résztvevői számára.

Céljaink

Célunk a folyamatos fejlesztés az aktív hallgatás által az ügyfeleink véleményének és igényeinek megfelelően. Valójában, ez az ami látható az üzleti kapcsolatainkban, és versenyelőnyt jelent a piacon.

Műszaki csapataink kreatív megoldásokat kínálnak ügyfeleink számára bárhol a világon, amelyek hozzáadott értékkel bírnak ajánlataikban és az üzleti folyamataikban.

Csapatunk