Ons bedrijf


Wie wij zijn

Een gezicht geven aan een gesprekspartner is belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen. Volgens ons zijn sterke vertrouwensbanden de basis van een vruchtbare en aangename partnership. Kwaliteit van dienstverlening betekent voor ons een persoonlijke benadering.

Peixe Software

Ons bedrijf

PeiXe Software werd in 2007 opgericht met het duidelijke doel om zich te specialiseren in de ontwikkeling van software oplossingen voor onze klanten in meerdere sectoren. We richten ons op technologische projecten van hoogwaardige componenten en aanverwante diensten door middel van zeer gemotiveerde teams. Ons ondernemingsklimaat is gericht op creativiteit en verbetering.

Tegenwoordig hebben we werkplaatsen in Galicië en Catalonië, waar diensten worden verricht aan klanten van de Spaanse publieke en particuliere sectoren.

Missie

Ons doel als organisatie is om onze dienstverlening continu te verbeteren door actief te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, en door de voortzetting en uitvoering van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. Dit geeft ons niet alleen loyaliteit in onze relaties, maar ook een sterk concurrentievoordeel om ons marktleiderschap te behouden.

Onze technische teams ontwikkelen creatieve oplossingen voor elke klant, waar ook ter wereld. Dankzij onze technologie kunnen onze klanten genieten van toegevoegde waarde aan hun bedrijfsprocessen.

Ons team